Over JR Security - Bewaking in Den Haag

Over ons

De huidige samenleving met nieuwe dreigingsbeelden noodzaakt organisaties hun veiligheidsbeleid op een andere manier in te richten. De strategie van J&R Facility B.V. is gericht op het voorkomen van incidenten; preventief beveiligen. Met deze strategie brengt J&R signalen van voorbereiding of afwijkend gedrag in kaart, waarop wordt geacteerd voordat een kwaadwillende actie plaats kan vinden. Zo worden incidenten voorkomen en kosten bespaard.

Het nieuwe beveiligen staat voor een proactieve, integrale en gastvrije aanpak met een digitaal hart. J&R Facility B.V. daagt zichzelf en haar klanten voortdurend uit om vanuit deze visie tot de juiste veiligheidsbalans te komen.

Wij geloven dat veiligheid niet alleen een zaak is van de facilitaire afdelingen van organisaties, maar dat iedereen hier verantwoordelijkheid voor draagt. Het type dreiging is immers veranderlijker en ongrijpbaarder dan ooit. Van HR tot IT, een dreiging kan in elke hoek concreet worden. Door signalen en informatie op gestructureerde wijze centraal te verzamelen voorkomen we dat zo’n dreiging een concreet incident wordt.

Het nieuwe beveiligen van J&R Facility B.V. vraagt om een flexibele inzet van maatregelen op basis van dreiging. J&R biedt een totaaloplossing en is verantwoordelijk voor het gehele proces; van het ontwerp van de oplossing tot volledige implementatie en continuïteit van de geboden diensten.

Heeft u vragen voor ons?

Neem direct contact op!